Jezelf kennen en God kennen

Adres: Het Rustpunt Burgstraat 46 9000 Gent
Datum: 26 Jul - 30 Jul door P. Patrick Lens en Mevr. Riet Trypsteen


Jezelf kennen en God kennen is niet hetzelfde, en toch gaat het één niet zonder het andere. God brengt ons altijd bij onszelf thuis, maar daardoor gaan we ook onszelf én God beter leren kennen.  Wij laten ons tijdens deze retraite inspireren door de dominicaanse mystica Catharina van Siëna (1347-1380), die spreekt over de “innerlijke cel van de zelfkennis.” Vanuit de innerlijke aanwezigheid van God en de groei die zij mocht doormaken, ontwikkelde zij een sterke inzet voor de kerk en de maatschappij van haar tijd.

Patrick Lens en Mevr. Riet Trypsteen 

Lens Patrick,
is dominicaan en doctor in de theologie. Hij is psychotherapeut en bekwaamde zich in Gestalttherapie. Hij is novicemeester en verantwoordelijke van de studentenpastoraal te Bussel.
Actief in theologisch vormingswerk in binnen- en buitenland, begeleidt verschillende spirituele retraites. 

Trypsteen Riet, 
is licentiate godsdienstwetenschappen, bekwaamde zich in Gestalttherapie en is gevormd in de spirituele begeleiding aan de hand van de geestelijke oefeningen van St.-Ignatius. Is momenteel godsdienstlerares in het St-Janscollege te Gent. Werkt mee aan weekends en retraites, en doet persoonlijke coaching en begeleiding.

Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte !

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwbrief !